Inschrijven

Lees meer over Artskesdag
op onze startpagina

Op 28 september tellen we 738 inschrijvingen !
We streven naar 900+ aanwezigen

Inschrijven of publicaties bestellen kan alleen online via de bovenstaande knoppen en middels online elektronische betaling. Als iets niet duidelijk is, of je hebt ondersteuning nodig, contacteer dan dag@arts.be.

De organisatie heeft een solidariteitskas ter beschikking.
We willen je er graag bij!

Heb je het vandaag financieel moeilijk, en wil je toch graag mee op de foto, dan is de familie er om te helpen.
Contacteer dan in volle vertrouwelijkheid Carl Arts.
Je gegevens blijven anoniem en vertrouwelijk.

ALTIJD ALERT

Spelbreker?

We krijgen terechte vragen van jullie i.v.m. de heropflakkering van de Coronapandemie. We nemen deze bezorgdheden ‘au sérieux’ en wensen te benadrukken dat we de situatie op de voet volgen.

De werkgroep ‘safety’ opteert voor een  eerder strikte aanpak om Artskesdag, en dan zeker de  indrukwekkende fotosessie in de voormiddag, zo veilig mogelijk te laten verlopen zodat ieder van ons met een gerust gemoed kan participeren. We zullen dan ook alle covid-maatregelen opvolgen die de overheid ons dan zou opleggen/van toepassing zijn.

We hopen dat Covid geen spelbreker wordt en dat we jullie allen op zondag 20 november ‘22 mogen verwachten op dit unieke familiegebeuren in de Antwerpse Handelsbeurs!

We houden jullie verder op de hoogte via deze website.

Gezien het familiale karakter van het event en het doel ervan zonder winstoogmerk zijn inschrijvingen vanaf de betaling definitief en kunnen ze principieel niet worden geannuleerd.  Het budget en de bestellingen van het familiefeest worden immers afgestemd op het aantal toezeggingen.  Annulaties zouden aldus een niet te voorziene verliespost voor de organisatie betekenen.   Deze basisregel geldt zowel voor inschrijvingen als aankoop van familiefoto en/of publicaties.

Echter:

  • In voorkomend geval van annulering om dwingende redenen kan een gestort bedrag worden toegewezen aan de inschrijving van een ander familielid (welke dan nog niet ingeschreven is)
  • Of kunnen gestorte bedragen voor inschrijvingen ook besteed (omgeboekt / geruild) worden voor de aankoop van familiefoto en/of genealogische publicaties
  • In alle gevallen moet er voor annulering contact opgenomen worden met dag@arts.be. Hetzelfde geldt voor eventuele wijzigingen aan eerdere bestellingen.
  • Kosteloos annuleren is niet mogelijk: Er wordt bij elke annulering / wijziging een administratieve kost in rekening gebracht van € 25.
  • Aanvragen tot annulering / omboeking worden enkel aanvaard tot uiterlijk 30 oktober 2022

Covid:

in geval van afgelasting door Covid, blijven de inschrijvingen en bestellingen geldig voor een later te bepalen tijdstip.

Zanzibar bv | Pottenbrug 2 | 2000 Antwerpen | BE0462 214 205 | 03/222.90.50 | administratie@znz.be