Over onze sponsoren

KIYO is een Belgische NGO die zich al meer dan 20 jaar inzet voor kinderen en jongeren in België, Burundi, DR Congo, Brazilië en de Filipijnen. Onze focus is het empoweren van jongeren als drijvende kracht voor verandering omdat wij geloven dat talent universeel is, maar kansen dat niet zijn. We doen dit onder meer via kwaliteitsvol onderwijs, sociaal circus en inclusief theater. Zo stimuleerden we reeds meer dan 50,000 jongeren wereldwijd om actie te ondernemen om hun rechten op te nemen en ondersteunden we hen in initiatieven die duurzame en positieve veranderingen teweegbrengen op school en in de samenleving.


U vertrouwt het beheer van uw privé- of bedrijfsvermogen toe aan ervaren specialisten. Zij beleggen en beheren uw vermogen duurzaam en verantwoord. Dankzij Delen Family Services krijgt u een globaal overzicht van uw vermogen, wat toelaat om te plannen en te simuleren. Voor complexe vraagstukken kan u terecht bij onze juristen. Dan bent u helemaal gerust.


Koffie is een ‘moment’ dat mensen samenbrengt, moeilijke topics bespreekbaar maakt en jouw helpt bij het uitwerken van je dromen. Dit is waar het voor ons oprecht om draait.


Inmiddels bestaat GSJ advocaten al uit meer dan 60 advocaten. Ieder met zijn of haar specifieke expertises en samenwerkend binnen onze 6 vakgroepen. We begrijpen dat we onze klanten het beste van dienst kunnen zijn door samen te werken in een team, want waar kennis wordt gedeeld ontstaan nieuwe inzichten.


TICkA stimuleert individuen, teams en organisaties – overheidsbedrijven, privébedrijven en sportorganisaties – om bewustzijn en inzichten te verzamelen over jezelf en je omgeving om op basis daarvan gedrag bij te sturen zodat je jezelf, je team en/of organisatie meer performant kan maken. De kruisbestuiving van deze verschillende invalshoeken geeft vaak herkenningspunten die blijven hangen bij onze doelgroep.
We doen dat aan de hand van een proces maar met oog op resultaat, waarbij deelnemers actief worden uitgedaagd om bewuster te worden van je persoonlijkheid, je overtuigingen en de omgevingsfactoren die je gedrag beïnvloeden. Wij koppelen empathie en wetenschappelijk onderbouwde analyses steeds aan toepasbare inzichten vanuit onze ervaring binnen organisaties & sport. Wij zijn een enthousiast en gepassioneerd team, met complementaire persoonlijkheden en jaren ervaring binnen zowel organisaties als sport dat trots is op succesvolle samenwerkingen.


Bel Technologies is als competente partner vooral begaan met “complete dienstverlening” en hebben we onze ervaring gecombineerd met de nieuwste technologieën om zo een waaier van diensten en oplossingen te kunnen bieden die onze klanten absolute gemoedsrust moet schenken.
Wij zorgen dus voor de aanmaak tot behandeling van al uw machineonderdelen.



Elliot & Ostrich offers refined, timeless and personal pieces of JEWELLERY which becomepart of your IDENTITY.


Engel & Völkers wordt momenteel vertegenwoordigd in 35 landen met meer dan 800 kantoren wereldwijd. Hierdoor beschikken wij over een krachtig internationaal netwerk. En dat maakt dat wij, in combinatie met al meer dan 30 jaar ervaring, gespecialiseerd zijn in verhuur en verkoop van alle types residentieel vastgoed.


Nils Luderowski specializes in residential architecture and design in an Adirondack style. His full-service studio offers architectural services including site planning, interior design, furniture design, and custom artisan work with local contractors.


Filips De Ferm en zijn echtgenote Ingrid hebben een hart voor kunst. Zo’n dertig jaar geleden begon het duo met het verzamelen van (voornamelijk) 20ste-eeuwse abstracte kunst van eigen bodem. Maar in tegenstelling tot veel andere verzamelaars gaat het hen niet enkel om het vergaren van nieuwe werken. Wat ze belangrijker vinden, is dat ze het plezier dat ze aan hun collectie beleven, ook met anderen kunnen delen.


We kijken er naar uit je met open armen te ontvangen in onze studio en hopen dat je je hier snel thuis zal voelen! We willen een plek zijn waar je even tot rust kan komen, adem kan halen en op de pauzeknop kan duwen indien nodig.

Studio Mahalo wil je inspireren en motiveren om met een goed gevoel je dag te starten, te onderbreken of af te sluiten.